ورود جوانان به عرصه مدیریت زمینه ساز نوآوری و تحول گرایی است
به گزارش پایگاه خبری تورنه، محمد حیدری منش در نشست بررسی مسائل جوانان فیروز کوه، اظهار داشت: روی کارآمدن دولت جوان انقلابی با حمایت دولت ظرفیت لازم را برای رشد و توسعه تفکرات جوان در سطح کشور فراهم می کند.
گردشگری، کشاورزی و دامپروری و صنعت، محورهای توسعه فیروزکوه
وی با اشاره به رشد منفی جمعیت در شهرستان، اظهار داشت: شهرستان ما با وسعت ۲ هزار و ۲۲۴ کیلومتر مربع وسیع ترین شهرستان استان تهران و دارای ظرفیت های کشاورزی، گردشگری و صنعت است اما شاهد رشد منفی ۱.۸ دهم درصدی در سطح شهرستان هستیم و جمعیت رو به کاهش است.
فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب ۷۰ درصد ظرفیت های کشور بی استفاده مانده است و مشکلات شهرستان زمینه را برای مهاجرت و کاهش جمعیت ایجاد می کند و باید شهرستان را به سمت توسعه و تعالی هدایت کنیم.
حیدری منش گفت: در شهرستان سه محور توسعه گردشگری، کشاورزی و دامپروری و صنعت داریم که ظرفیت های خوبی دارند اما به دلیل مشکلاتی نمی توانیم از آنها استفاده کنیم و جوانان ما در سایر شهرستان ها ظرفیت ایجاد کردند که باید این ظرفیت ها به سوی شهرستان هدایت شود.
معافیت مالیاتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتر محقق شده است
وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتر محقق شده است، توضیح داد: معافیت مالیاتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتر در راستای توسعه صنعت در این شهرستان محقق شده است.
فرماندار شهرستان فیروزکوه ادامه داد: توسعه صنعت گردشگری را با رویکرد توسعه بوم گردی با همراهی و همکاری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با نگاه ضابطه مند به گردشگری در دستور کار داریم و قرار نیست فقط زباله های گردشگران در شهر باقی بماند.
حیدری منش با اشاره به ضرورت ایجاد مجمع مشاوران جوان، اظهار داشت: مجمع مشاوران جوان شهرستان در قالب کارگروه های مختلف شکل بگیرد با کار مطالعاتی و با کمک مشاوران طبقه بندی مسائل با هدف خدمت رسانی به شهرستان می توان اقدامات ارزشمندی را انجام داد.
وی با اشاره به آزادی مطبوعات، اظهار داشت: در سطح کشور ۸۵ درصد آزادی بیان رعایت شده و با نگاه متوازن بر دیپلماسی کشورهای همسایه در سال گذشته ۲۱.۸ دهم درصد ظرفیت تجاری ما در گمرکات افرایش داشته و تراز تجاری کشور در پرتو عزت ملی مثبت شده است.
فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: احداث پارک بانوان، تخصیص اعتبار برای ظرفیت های ورزشی با توجه به اینکه سرانه ورزشی شهرستان ۹۰ سانتیمتر برای هر شهروند است و پیگیری راه اندازی مجدد استخر که مطالبه بر حق جوانان شهرستان است در دستورکار قرار گرفته است.
استفاده از ظرفیت اشتغال زایی افراد بومی در دستور کار
حیدری منش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۴۸۲ شهید افتخار آفرین شهرستان، اظهار داشت: جوانان ما برای دفاع از آرمان ها و اعتقادات به جبهه رفتند و همه ما باید به شهدای معزز که یادشان جاودانه است تأسی کنیم، نباید نا امید بشویم و با خودباوری ظرفیت سازی کنیم.
وی گفت: برای افزایش سرمایه گذاری در شهرستان و با حضور صالحی عضو صندوق توسعه ملی تسهیلات لازم را برای کسب و کارها در سطح شهرستان ایجاد شده است و متقاضیان با طرح توجیهی می توانند برای دریافت تسهیلات مراجعه کنند.
فرماندار شهرستان فیروز کوه گفت: میز خدمتی برای ارائه مشاوره تخصصی برای ایجاد ظرفیت های اقتصادی ایجاد خواهد شد با بنیاد برکت، کوثر و علوی برای دریافت تسهیلات مذاکراتی انجام شده و استفاده از ظرفیت اشتغال زایی افراد بومی در دستور کار قرار گرفته است.
حیدری منش گفت: تعداد زیادی از جوانان متقاضی کار اداری هستند، استخدام بر اساس آزمون های استخدامی انجام می شود و این در حالی است که بسیاری از تولید کنندگان به نیروی انسانی نیاز دارند.
وی از ایجاد تسهیلات برای شهرک های صنعتی به منظور توسعه آنها خبر داد و اظهار داشت: با اعتباری در حدود یکصد میلیارد ریال برای آبرسانی شهرک صنعتی از سد نم رود در حال پی گیری است و پست برق ۶۳ به ۲۰ شهرک صنعتی در هفته های اخیر به بهره برداری رسید.
فرماندار شهرستان فیروزکوه ادامه داد: برای حمایت از بانوان هنرمند با واگذاری تسهیلات تبصره ۱۶، ایجاد بازار فروش محصولات هنری بانوان و ایجاد مراکز ورزشی روستایی برنامه ریزی شده است.
حیدری منش با اشاره به مشکل روستای سله بن، توضیح داد: تصمیم گیری برای رفع مشکلات این روستا در سطح استانی و ملی است و ایجاد سد نم رود یکی از دلایل این مشکلات است و انجام کار مطالعاتی برای تأمین هزینه لازم برای استملاک اراضی آبرسانی به اراضی کشاروزی در دست اقدام است تا مشکل بلاتکیفی روستائیان مرتفع شود.
خبرنگار: اشرف پورمند