مطالعه کمربندی شهرستان فیروزکوه در دستور کار است

خبرنگار:

معصومه اصطلامی
فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: موضوع مطالعه کمربندی شهرستان فیروزکوه در دستور کار است، چراکه با توجه به مشکلاتی که در دماوند وجود دارد با مطالعه این مسیر می‌توان بخشی از مسیر را آماده‌سازی کنیم تا در آینده برای تملک آن مسئله‌ای نباشد، تا در بازه زمانی بلندمدت این برنامه را در دستورکار دولت قرار دهیم.

به گزارش پایگاه خبری تورنه، محمد حیدری‌منش فرماندار شهرستان فیروزکوه شب گذشته در نخستین جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان فیروزکوه در سال جاری، اظهار کرد: درصدد هستیم کتابی را در قالب فرآیندهای دانش، مدیریت و تجربه تدوین کنیم که برای مدیریت بحران راهگشای آیندگان باشد؛ در این حوزه تجربیات مدیران را جمع‌بندی خواهیم کرد و در قالب کتاب منظم و منسجم تدوین خواهد شد.

وی افزود: موضوع مطالعه کمربندی شهرستان فیروزکوه در دستور کار است، چراکه با توجه به مشکلاتی که در دماوند وجود دارد با مطالعه این مسیر می‌توان بخشی از مسیر را آماده‌سازی کنیم تا در آینده برای تملک آن مسئله‌ای نباشد، تا در بازه زمانی بلندمدت این برنامه را در دستورکار دولت قرار دهیم.

فرماندار فیروزکوه خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که به واسطه آمایش سرزمینی در فیروزکوه احصاء شد، بحث ایجاد راه دسترسی منطقه گردشگری و عشایری تنگه واشی بود که در این منطقه مشکلاتی زیادی برای اهالی روستا ایجاد شده چراکه گردشگران از داخل روستا عبور می‌کنند؛ با توجه به سند چشم‌انداز شهرستان که گردشگری به عنوان پیشران توسعه شناخته شده سرمایه‌گذاری در حوزه ایجاد مسیر جدید مولد اقتصادی شهرستان باشد و هم مشکلات روستائیان را کاهش دهد.

حیدری‌منش بیان داشت: یکی از مباحث قانونی لحاظ کردن روستاهای بالای هزار نفر جمعیت به عنوان دستگاه اجرایی و دریافت کد دستگاه اجرایی است، روستای لزور شهرستان فیروزکوه با داشتن جمعیت هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت حائز این شرایط است که امیدواریم این موضوع در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مصوب شود.

وی با اشاره به دیوار ساحلی رودخانه عبوری از شهر فیروزکوه، تاکید کرد: در سیلاب سال جاری این دیوار ساحلی دچار شکستگی و آسیب شده است و در سیل سال گذشته آسیب‌هایی دیده و قدمت این دیوار در برخی نقاط به بالای ۳۰ سال می‌رسد؛ بیم این وجود دارد که هر لحظه دیوار در نقاطی دچار شکستگی شود و مشکلاتی را برای اهالی ایجاد کند.

فرماندار شهرستان فیروزکوه اشاره داشت: در قالب مسکن جوانان در ۱۲ روستای شهرستان فیروزکوه زمین‌هایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شد که در واگذاری آن‌ها بحث شبکه آب، برق و گاز دیده نشده و در کمیته برنامه‌ریزی سال گذشته ۳ و نیم میلیارد اعتبار برای این حوزه در نظر گرفته شد که محقق نشد؛ این زمینه نارضایتی را ایجاد کرده است، چون زمین تحویل داده شد و برخی از اهالی خانه‌سازی را انجام دادند ولی به دلیل عدم وجود شبکه‌سازی امکان استفاده از خانه وجود ندارد.

حیدری‌منش تصریح کرد: موضوع آب روستای امین آباد شهرستان فیروزکوه در حد استانی و ملی مطرح شده و مسائل زیادی را ایجاد کرده است که برای این موضوع نیز درخواست تخصیص اعتبار داریم، در روستای دهین نیز نیازمند خطوط انتقال و برنامه‌ریزی برای حفر چاه است که نیاز به تخصیص اعتبار دارد.

وی در خصوص پروژه‌های سفر ریاست جمهوری گفت: در این بخش تخصیص خوبی را نداشتیم؛ بحث دوبانده کردن محور سمنان-فیروزکوه و جاده فیروزکوه-گرمسار تامین اعتبار لازم نشده است؛ نماینده شهرستان فیروزکوه و دماوند در مجلس پیگیری‌های لازم را داشتند ولی منتظر تامین اعتبار از مراجع ملی هستیم.

فرماندار فیروزکوه اظهار داشت: کارگاه‌های آموزشی مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان فیروزکوه با امکانات خوبی راه‌اندازی شده ولی این امکانات با هزینه محدود در حد یک میلیارد تومان می‌تواند قابل بهره‌برداری باشد.

حیدری‌منش عنوان کرد: تعیین تکلیف اعتباراتی که در سال ۱۴۰۱ به دلیل ماده ۲۱ بلاتکلیف ماند، ضروری است و اگر این اعتبارات جذب نشود تا پایان شهریور عودت خواهد شد.

وی با اشاره به پروژه‌های ناتمام در فیروزکوه بیان کرد: یکی از این پرژه‌ها ساختمان ثبت اسناد شهرستان فیروزکوه است و بحث جابجایی این ساختمان مطرح شده که نیاز است در کمیته برنامه‌ریزی تعیین تکلیف شود، همچنین ساختمان پزشکی قانونی فیروزکوه از سال گذشته تملک پزشکی قانونی شده و تخصیص اعتبارات برای تجهیز نیاز است.

حیدری منش اشاره کرد: ساختمان کارگاه سد درده هم از سوی دهیاری و هم محیط زیست استان درخواست شده که در اختیار قرار گیرد که امیدواریم در این جلسه تعیین تکلیفی در این خصوص انجام گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا