بررسی ميزان گوشت مرغ تحويلی 7 واحد مرغداری شهرستان فیروزکوه

به گزارش پایگاه خبری تورنه، کارگروه رصد و پایش واحدهای مرغداری به ریاست فرازی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و مسئولین واحدهای مربوطه جهاد کشاورزی شهرستان در دفتر مدیریت جهاد کشاورزی برگزار شد.

در این جلسه میزان گوشت مرغ تحویلی ۷ واحد مرغداری شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است مدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه بر حمایت از واحدهای مرغداری و فعال سازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال این بخش تاکید کرد.

 

انتهای پیام/*

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا