فیروزکوه و دماوند سرآمد تولید ماهیان سردابی در استان تهران

به گزارش پایگاه خبری تورنه، مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: در استان تهران سالانه 7050 تن گوشت ماهی تولید می شود که 5770 تن از این میزان مربوط به تولید ماهیان سردابی است.

نوراله حسینی افزود: سومین نشست تخصصی با موضوع مشکلات آب مزارع آبزی پروری استان در سال جاری با مسئولین شرکت آب منطقه ای استان و شهرستان های مربوطه برگزار و مسائل و مشکلات پرورش دهندگان در حوضه امور آب مزارع کلان که از آب رودخانه برداشت می کنند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی گفت: بازدید مشترکی در همین راستا از محل مجتمع ارجمند شهرستان فیروزکوه شد که منتج به تنظیم تفاهم نامه ای فی مابین سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و آب منطقه ای استان تهران گردید که به رفع موانع و مشکلات تولید ماهیان سردابی کمک خواهد کرد.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان تهران تأکید کرد: شهرستان های فیروزکوه و دماوند، دو قطب اصلی تولید ماهیان سردابی در استان تهران هستند و سالانه بالغ بر 3000 تن ماهی سردابی و بیش از 30 میلیون قطعه بچه ماهی قزل آلا در این دو شهرستان تولید و توزیع می شود.

انتهای پیام/*

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا