خانواده هسته اولیه جامعه و فرهنگ حاکم بر آن است

خبرنگار:

معصومه اصطلامی
مسئول حوزه علمیه خواهران شهرستان فیروزکوه گفت: خانواده هسته اولیه جامعه و فرهنگ حاکم بر آن جامعه است، حال تصور کنید نظام فرهنگی و هنجاری خانواده در جامعه از بین می‌رود و در این صورت ما دچار یک فروپاشی اجتماعی خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری تورنه، زهرا محبی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: حیا و عفت زن مسلمان در عرصه جامعه، یکی از سنگرهای تمدن اسلامی است.

وی عنوان کرد: با مشاهده سیر تمدن غرب می‌بینیم ظلم‌های بسیار زیادی به زنان شده و عمده دلایل به وجود آمدن جریان فمنیسم با آن همه سر و صدا، سلطه مردان و ظلم‌هایی است که زن غربی از جانب مرد احساس کرده است.

مسئول حوزه علمیه خواهران شهرستان فیروزکوه افزود: یکی از این ظلم‌ها که تاکنون نیز ادامه یافته، استفاده از زن به عنوان کالا و شئ است، کسانی که با جامعه خود این کار را می‌کنند و اصرار به ادامه آن دارند تمام تلاششان را می‌کنند تا جوامع دین‌دار و به زعم آن‌ها عقب‌مانده را به دوران مُدِرنی که تصورشان است بازگردانند، تا در نظم جدید جهانی بر آن‌ها سلطه داشته باشند.

محبی ادامه داد: یکی از مسیرهای سنت‌زدایی عرصه حجاب و عفاف است، تا وقتی زن حجاب دارد نمی‌شود با او مثل یک شئ برخورد و او را استثمار کرد و او را ابزاری در جهت منافع خود قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: زنی که حیا و عفت در وجود او کمرنگ شود به راحتی تن به هر کاری می‌دهد و کرامت خود را زیر پای می‌گذارد.

مسئول حوزه علمیه خواهران شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: عمده‌ترین واقعه‌ای که در تاریخ در رابطه با عفاف و حجاب اتفاق افتاده، واقعه مسجد گوهرشاد و مقاومت مردم مشهد در برابر کشف حجاب است.

محبی گفت: در آن واقعه که لکه نَنگی برای حکومت پهلوی بود، حدوداً ۱۶۰۰ نفر کشته شدند و این مسئله در حافظه تاریخ ایران ماندگار شد، هجمه به حجاب برای به اصطلاح متمدن شدن اما در عمل شکستن قبح بی‌حیایی برابر ورود سلطه استثمار است.

وی در بیان اهمیت خانواده و حفظ آن، عنوان کرد: خانواده هسته اولیه جامعه و فرهنگ حاکم بر آن جامعه است، حال تصور کنید نظام فرهنگی و هنجاری خانواده در جامعه از بین می‌رود و در این صورت ما دچار یک فروپاشی اجتماعی خواهیم شد و این استحاله فرهنگی در همین ناحیه می‌تواند کل نظام و ساختار جامعه را دستخوش تغییرات کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا